Tuotevalikoimamme laajenee uusilla tuotteilla

Haluamme ilolla esitellä uuden tuotteemme, jonka avulla musiikin kuratoinnista tulee entistä vaivattomampaa. Pin2 on täysin uudenlainen musiikkipalvelu, josta olemme julkaisemassa vähitellen erilaisia versioita.

Pin2 Basic on kehitysaskel jo olemassa olevasta tuotteestamme MPlayerista. Uudessa palvelussa on edelleen kaikki MPlayerin hyvät puolet: useiden äänialueiden mahdollisuus, automaattinen volumesäätö, sulkemiskuulutukset, kampanjakuulutus-toiminto ym. Pin2:ssa on uutta on se, että asiakas voi luoda sen avulla täysin oman musiikkikanavan. Ei hätää! Tämä ei tarkoita sitä, että musiikin valitsemiseen tarvitsisi käyttää satoja tunteja aikaa. Emmekä myöskään yritä väittää olevamme musiikkiasiantuntijoita, jotka tietävät tarkalleen millaista musiikkia teidän tiloissa täytyy soida eri aikoina. Ei, Pin2 on työkalu, jolla voit itse luoda erittäin helposti juuri oikean musiikkiprofiilin kuntokeskukseenne.

Pin2 Basicissa käytetään nk. parametreja, joiden avulla voi helposti säätää sen, millaista musiikkia soi milloinkin. Samaan aikaan parametrien avulla pystyy hyvin ottamaan asiakkaiden musiikkimieltymykset huomioon. Parametrien muuttaminen vie Pin2:ssa vain muutamia minuutteja. Valitse genre, vuodet, BPM, kotimaisen musiikin osuus, hittimusiikin osuus ym.

Ole hyvä ja ota yhteyttä Gymmusiciin, jos haluat kokeilla Pin2 Basicia täysin veloituksetta.

Gymmusic on ensi kertaa laineilla: Liikunnasta liiketoimintaa 2018

Gymmusicin tiimi on ensimmäistä kertaa mukana DL Softwaren järjestämässä Liikunnasta liiketoimintaa -risteilyseminaarissa. Seminaari järjestetään 12-14.9.2018 Silja Serenadella.

Jo perinteikäs seminaari kokoaa Suomen kuntokeskus- ja liikunta-alan ammattilaiset yhteen uusien ideoiden äärelle ja miettimään konkreettisia askeleita oman liikuntaliiketoiminnan kehittämiseen.

Gymmusic lanseeraa risteilyn aikana kaksi uutta palvelua Suomen fitness-markkinalle.

Set4Play:ssa ryhmäliikunnan musiikki tehdään verkkopalvelussa ja musiikki voidaan toistaa jopa offline-tilassa älypuhelimilla tai tableteilla.

Ruotsissa jo useita vuosia sitten lanseerattu ja useiden satojen ryhmäliikuntaohjaajien paras kaveri Set4Play julkaistaan Suomen markkinalle virallisesti seminaarissa. Set4Play on all-in-one palvelu ryhmäliikuntamusiikin tekoon ja hallintaan. Palvelun avulla kuntokeskukset voivat myös tasapainottaa tunneille tehdyn musiikin laatua, ja täten pitää huolta, että tunneilla ei soi huonosti tehtyjä musiikkimiksauksia. Palvelu tullaan avaamaan niin kuntokeskusyrittäjille kuin myös freelancer-ohjaajille (tmi tai yritysmuoto vaatimus).

 

Gymmusic Äänikuulutuspalvelun käyttäjä voi seurata äänikampanjoitaan hallintasivulla, josta löytyy myös ilmainen kuulutuspankki, jota Gymmusic päivittää aktiivisesti uusilla yleisluontoisilla kuulutusideoilla.

Kuntokeskusketjuille suunnitelty Gymmusic Äänikuulutuspalvelu on uusi lisäpalvelu Gymmusicin taustamusiikkipalvelulle. Äänikuulutuspalvelulla kuntokeskus voi nivoa oman nykyisen markkinointinsa äänikuulutusten muotoon musiikkivirran sekaan. Tällä palvelulla on mahdollista tehostaa sisäistä viestintää ja saada asiakkaat helpommin aktivoitumaan lisämyyntimahdollisuuksille.

Tervetuloa nykimään musamiestemme Joonaksen ja Jyrin hihaa ständillemme!

Lisätietoa seminaarista löytyy täältä.

Lue lisää

Gymmusic on mukana Gymtec-messuilla Tampereella

Gymmusicin tiimi on mukana tämän vuoden Gymtec-messuilla. Messut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Tervetuloa osastollemme A1006! Messut ovat avoinna yleisölle torstaina ja perjantaina 16-17.3 (to 10-17, pe 10-16). Esittelemme messuilla Pin2 Manual ja Pin2 Member -tuotteitamme.

Lisätietoa messuista löytyy tämän linkin takaa.

Pin2 Manual – henkilökunnan ohjaama taustamusiikki kuntokeskuksessa
Pin2 Manualin avulla henkilökunta voi luoda kuntosalin taustamusiikkiprofiilin 15 minuutissa. Aseta temporajat eri ajoille, valitse genret ja tunnetun musiikin osuus – se on siinä! Palvelun muita toimintoja ovat mm. kuulutukset, automaattinen volume ja musiikin kaukosäätö älypuhelimella tai tabletilla.

Pin2 Member – jäsenten ohjaama taustamusiikki kuntokeskuksessa
Ennennäkemätön Pin2 Memberin avulla kuntokeskuksen jäsenet päättävät salilla soivan musiikin reaaliajassa. Kun jäsen saapuu avainkortilla sisään, soiva musiikki muuttuu jäsenen musiikkimaun mukaan. Kuntosalilla soi siis aina paikalla olevien jäsenten mieltymysten summa. Järjestelmä yhdistetään kuntosalin asiakashallinta- ja kulunvalvontajärjestelmään. Jäsenet kertovat treenimusiikkimieltymyksistään kuntokeskuksen kotisivuille asennettavaan tietokantaan.

Lue lisää

Gymmusic on aloittanut liiketoiminnan Suomessa

Vuoden 2015 kevään aikana aloitimme yritystoiminnan Suomessa.

Saimme ensimmäiset suomalaiset asiakkaamme jo kesäkuussa, ja tällä hetkellä noin 20 kuntokeskusta käyttää musiikkipalvelujamme. Asiakkaidemme joukossa on muun muassa hiljattain remontista valmistunut uimahalli Rajamäellä, Rajamäen Uimahalli. Uimahallissa soi musiikkimme yhteensä kolmella eri äänialueella: allasosastoilla, puku- ja aulatiloissa sekä kaksikerroksisessa kuntosalissa. Katso miltä uudistunut uimahalli näyttää nyt oheisesta videosta!

 

Lue lisää