Toimintaperiaatteemme

Streamec on kehittänyt jo vuodesta 2005 lähtien luovia, joustavia ja käyttäjäystävällisiä palveluita, joiden avulla voit luoda haluamaasi tunnelmaa, välittää tietoa ja inspiroida asiakkaitasi.

Kaiken keskiössä on musiikki. Sen ympärille olemme kehittäneet älykkäitä palveluita, joiden avulla voit vaivattomasti välittää juuri sitä sanomaa, jolla tavoitat asiakkaasi kaikista parhaiten.

Me Streamecissa kehitämme palvelumme aina itse. Siksi voitkin odottaa palveluiltamme aina hieman enemmän: jotain sellaista mitä muilla ei ole, jotain mikä tuo yrityksellesi lisäarvoa ja jotain älykästä.

Ota yhteyttä meihin niin kerromme mielellämme lisää. Voimme tarjota sinulle juuri oikeanlaiset työkalut ja henkilökohtaista apua niiden käyttöön.

Aika vaihtaa älykkääseen musiikin suunnitteluun?

Käytätkö sinä ja työtoverisi aivan liikaa aikaa pitkien soittolistojen tekoon ja niiden päivittämiseen?

Vai luotatteko te yrityksiin, joissa työskentelee ”musiikkiasiantuntijoita”, jotka tekevät soittolistanne kalliilla taksalla?

On aika pysähtyä hetkeksi ja ajatella uudelleen!

Gymmusic tarjoaa käyttöösi edistyneet musiikkipalvelut, jotka ovat myös erittäin helppoja käyttää. Näiden palvelujen avulla voit luoda täysin ainutlaatuisen musiikkiprofiilin yrityksellesi.

Sillä sinä tiedät paremmin kuin kukaan muu.

Lyhyesti Gymmusicista

Gymmusic toiminut tietotekniikka- ja musiikkialalla vuodesta 2005 lähtien ja nykyään yrityksemme on yksi suurimmista kuntokeskusten musiikkiratkaisujen tarjoajista Pohjoismaissa. Lähes 500 kuntokeskusta Suomessa ja Ruotsissa käyttävät musiikkipalveluitamme.

Kehitämme tuotteemme itse, yleensä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Ratkaisumme ovat luovia, mukautuvia ja helppoja käyttää. Olemme erikoistuneet suoratoistopalveluihin ja mobiilisovelluksiin. Hallitsemme myös tietokannat, virtualisoinnit ja palvelinratkaisut.

Kaiken keskiössä on musiikki. Musiikkitietämyksemme kattaa useimmat genret ja siksi pystymmekin tarjoamaan musiikkipalveluita, joiden avulla yritykset voivat luoda itselleen täysin ainutlaatuisia ja puhuttelevia musiikkiprofiileja.

Toiveesi muuttuvat nopeasti todeksi!