Set4Play – verkko- ja pilvipalvelu ryhmäliikuntamusiikin tekoon ja toistoon

Set4Play on ryhmäliikuntaan erityisesti suunniteltu taustamusiikkipalvelu, jossa ryhmäliikuntaohjaaja voi miksata laillisesti kaikki tuntiensa musiikit. Musiikin teko tapahtuu verkkopalvelussa ja musiikin toisto Set4Play-applikaatiolla (iPhone tai Android).

Palvelun musiikkiarkistoa päivitetään alituisesti uudella musiikilla. Suomalaiset ja kansainväliset top-listat julkaistaan palvelussa viikoittain ja käyttäjät pystyvät täten valitsemaan tunneilleen uusinta liikuntamusiikkia.

Palvelussa voi miksata musiikkia kahdella tavalla: joko Set4Playn Muxa-työkalulla, jossa ohjaaja voi valita haluamansa kohdat kappaleesta tai sitten Muxa Auto -toiminnolla, joka mixaa musiikkikappaleet käyttäjän puolesta.

Työkalulla voi tehdä musiikkimiksauksiin myös koreografiamuistiinpanoja, jotka näkyvät Android ja iOS -sovelluksissa, kun musiikkia toistetaan. Koreografiatyökalu auttaa esimerkiksi spinning-ohjaajia tunnin draaman muistamisessa. Musiikkia voi myös jakaa saman organisaation eri käyttäjille (esim. kuntokeskus), jolloin musiikit saa helposti käyttöön esimerkiksi tuuraajalle ilman suuria ongelmia.

Gymmusicin asiakastuki auttaa Set4Play -käyttäjiä tavanomaisina aukioloaikoina arkisin ja päiväsaikaan viikonloppuisin.

Set4Playn lisenssi sisältää lisensoinnin Teostolle (musiikintekijöiden tekijänoikeusjärjestö) ja Gramexille (musiikkituottajien tekijänoikeusjärjestö). Palvelusta tullaan julkaisemaan kaksi versiota: kuntokeskusten ja tmi-ohjaajien versio. Set4Play -palvelua ei voida myydä toistaiseksi kuluttajille.

Hinnasto

Taustamusiikkipalvelun hinta määräytyy ohjaajamäärien ja toimipisteiden mukaan. Hinnat alkaen 59 EUR / kk + alv.

Kysy tarjous Ota yhteyttä -sivun kautta!